Tot es va posant a lloc

Ho sé, fa molt que no escric. Resumidament, em van agafar a l’oferta de feina i estic la mar de contenta. He canviat. He tornat a ser la persona que feia anys havia desaparegut, i això m’ha donat una força i una vitalitat que encara l’estic tastant i espero que duri molt. 

No només he aconseguit tenir les hores ocupades, si no que m’he tornat simpàtica, riallera, divertida, positiva,…amb ganes de tot! 

És curiós, abans pensava que fins que trobés a la persona que em fes feliç mai tocaria aquest nivell, i he vist que ho valorem massa. Ha sigut el treball el que m’ha donat el que necessitava. Com podeu comprendre les meves ratllades depressives també han desaparegut. Però encara hi ha una cosa que de tant en tant em fa ballar el cap…Ell.

He fet molt treball psicològic, he analitzat el bo i el dolent, he reflexionat, amb la mesura justa, i sí, ho he acceptat, Ell ha de fer la seva vida i jo la meva, el problema es que estem fent la vida junts. Per mi no és ben bé un problema, perquè m’encanta estar amb ell, i a més, com he dit, pràcticament no tinc temps per donar voltes a les coses i per tant, no és un drama. Però sí que en algun moment hi penso, és inevitable.

Quan estic amb ell, em sento segura, tranquil·la, a gust. I m’encanta compartir el temps amb ell, m’encanta divertir-me al seu costat, perquè us asseguro que des de que jo estic millor, que tot és millor! M’entristeix però, quan penso, que qualsevol dia d’aquests Ell o jo podem conèixer a algú, i llavors, tot això es trencarà. I la veritat, creia que ho tenia assumit, però una conversa que vam tenir l’altre dia em va fer veure la realitat, que si ara Ell coneix a algú, a mi em destrossarà. Puc acceptar no ser la seva parella i ser la seva amiga, però per mi encara és molt difícil assumir que un dia d’aquests, tot això que està compartint amb mi, ho vagi a compartir amb una altra.

Suposo, que el millor que puc fer és deixar-ho tot en mans del destí i no donar-hi més voltes, com diu la meva tieta àvia, “Quan siguem al ball, ja ballarem”!

 

Ara toca viure!

 

 

Estat d’ànim: 8

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “Tot es va posant a lloc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s