Si te’n vas no tornis més

Estic bé, animada, no com les altres vegades.

I si m’he estovat ha sigut per culpa de ma mare, no per mi mateixa. Si t’he contestat els missatges és perquè en el fons t’enyoro, perquè tu també em vas estovar, quan em vas dir que t’havia marcat, quan em recordaves que havíem compartit molts moments, quan m’abraçaves tan fort que jo m’havia d’aguantar les ganes de tornar-te l’abraçada.

Saps? en part no vull que deixis de dir-me coses, però sé que no ho he de fer, sé que m’he de mantenir dura, sé que m’he de fer a la idea de que això s’ha acabat, perquè tornarem a acabar al mateix punt, perquè tu no vols estar amb mi, perquè tu no m’estimes de la mateixa manera. Perquè jo no sóc blanca de pell, ulls clars i rossa de cabell, perquè a mi em mires i no t’agrado, perquè jo no sóc prou per tu.

I costa, costa fer fora de la teva vida a algú que també t’ha marcat, però he de recordar tot el dolent. Sé que si decideixo seguir sent amiga teva em tornaré a fer mal, les coses no canviaran. Tu mateix em vas dir que per molt que jo em currés les coses tu no canviaries, no t’enamoraries de mi, i jo no sé fer-ho d’una altra manera. Perquè t’estimo.

Llavors, quin sentit té? Em moro de ganes de que ara estiguessis aquí, amb mi, però seria un altre moment d’aquests “falsos”. I no puc seguir sent amiga teva sabent que al mateix moment estàs quedant i filtrejant amb una altra persona, sabent que en sec, un dia, pots deixar d’estar com sempre amb mi perquè el teu temps li dedicaràs a una altra, i llavors aquest buit encara serà pitjor.

La veritat és que et trobo a faltar, però tampoc crec que et mereixis tornar a tenir totes les meves atencions. No t’ho mereixes quan per tu només sóc una bona amiga que et va molt bé tenir mentre no tens a ningú més. La diferència és que jo et recordaré tota la vida i tu m’oblidaràs ràpid. Mai voldràs reconèixer el que he sigut per tu, mai et voldràs comprometre a tenir res amb mi, mai voldràs fer un pas més.

I em fot, em rebenta, m’indigna…seguir-te estimant.

Estat d’ànim: 7,5

 

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s