Dia 16 – 21/07/12

Diuen els Delên s’aire que em fa falta el té es vent, el meu no sé qui el té, crec que se’l va emportar Ell.

Aquest cap de setmana ha tocat enfrontar la situació i tornar a casa. Dijous i divendres vaig estar bé, a punt de dir que havia superat la primera fase, però veig que no. He gastat totes les forces parlant amb ma mare, amb la tieta, amb la família…no volia que em veiessin malament, no vull que pateixin. Però m’he quedat desfeta. Tornar aquí, sense ell, i sentir que no estic bé a cap lloc, m’angoixa.  

Ni tan sols tinc ganes d’escriure. Sento que he perdut una part de mi que ja és irrecuperable. Pot ser amb el temps podré crear-ne una de nova, però ja mai més seré qui era. I no dramatitzo per ell, estic així per la meva vida en general. Ja són massa coses i massa cops. No tinc força.

Sóc insistent, sí, puc arribar a ser molt pesada. Només vull dir-vos que jo sí que necessito que m’insisteixin, que amb mi ningú es rendeixi amb un NO, que m’arrastreu. Sóc convencible, ni que no ho sembli.

A tu, sé que no t’he d’esperar, però sóc tan tonta que segueixo volent-te al meu costat, tot i que sé que ja no hi ha res a fer. 

 

 

Em manca l’aire.

 

P.D: estat d’ànim: 2

 

 

Dissabte, 18.11h

2 comentaris

Filed under Uncategorized

2 responses to “Dia 16 – 21/07/12

 1. woman

  Hola! No tinguis ràbia ni et deprimeixis. T’entenc molt, molt.
  La pluj ala vidres i els tons de blau gris als marges ja són llàgrimes i alhora importants i necessàries per desfer pedres i deixar ser l’ànima, trista i enyorada, però nostra. Jo SEMPRE duc sabates d’espart a l’estiu: me les compro blanques i les pinto i ningú les té iguals. M’agrada marcar aquesta diferència. M’ha agradat trobar-te, encara no entenc com…el correu electrònic m’ho ha dit…no sé ni facebookejar ni això del twitter…estic a Relats en Català amb el nickname Mena Guiga. Si vols i em llegeixes relats (hauràs de triar entre surrealistes i de sentiments i poemes) potser somriuràs per l’afinitat que t’he trobat. Que ets d’octubre, també?
  Ah, i no pensis que vaig tirant tejos a ningú, ni homes ni dones. Com tu, busco comunicació i, com tu, estic tova pel que fa a amors (i això que la meva situació és molt molt diferent a la teva, i fins i tot l’edat, m’ensumo!)

  • Hola woman, primer que tot, mil disculpes per no haver-te contestat abans. M’ha agradat molt el teu comentari. I acabo de mirar el teu bloc, et volia comentar però m’hi he de registrar, i ara m’ha fet una mica de mandra, hehe. He estat mirant diferents escrits teus, i tenies raó, jo també hi he trobat afinitat, quan he arribat a “Nocturna per força” ho he vist. Saps? jo tampoc vaig tirant tejos però m’has després confiança i una sensació agradable. Sóc del 83, però m’agradaria estar en contacte amb tu, per la semblança i perquè l’experiència sempre és bona, i en tens més tu. Per cert, no sóc d’octubre.
   Molt de gust, ens llegim!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s